Stelele vorbesc despre LITORALUL ROMÂNESC

A trecut o lună şi jumătate de când am revenit de pe litoralul românesc al Mării Negre. Am luat de acolo cele mai frumoase momente, am furat imagini pe care le admir zi de zi. Am văzut hoteluri impresionante, am auzit poveşti despre turismul românesc, am admirat lumea care e gata să vorbească ore în şir despre litoralul Mării Negre. Această postare e pentru optimişti, pentru cei care cred până-n pânzele albe că destinaţia LITORALUL ROMÂNESC va fi una la mare căutare în viitorul apropiat.

Corina Martin, Adrian Voican, Felicia Simion, Ana Maria Nedelcu, Mohammad Murad, Andreea Peteanu, Alex Filipschi… sunt oamenii care ştiu foarte bine că un domeniu se poate dezvolta doar gândind pozitiv. Cârcotaşii mai bine să stea într-o permanentă vacanţă.
…Şi pentru că vara e la ecuator va lansez provocarea de a ajunge pe LITORALUL ROMÂNESC AL MARII NEGRE.

Oferte multe şi tentante, fiecare are de unde alege, iar pentru a nu nimeri în ceaţă vă propun eu câteva locaţii de cazare, locaţii care, de-a dreptul, m-au uluit. Atenţie! Nu e vorba de un top. În lista sunt hotelurile care „mi-au făcut cu ochiul”. Sunt convins că cei care vor alege hotelurile propuse de mine nu vor regreta.

Primul hotel e unul fascinant, plin de eleganţă, cuceritor din prima, şi se află în Mamaia Nord. E vorba de Phoenicia Holiday Resort, de patru stele.

IMG_5016 IMG_5003

IMG_4942

Urmează Florida, aflat la Mamaia. Hotelul de trei stele este situat într-un impresionant cadru natural, chiar pe malul lacului Siutghiol.

IMG_5083 IMG_5087  IMG_5092
Hotelul IAKI (4*) din Mamaia e ales de cei care ştiu că este proprietatea renumitului fotbalist român Gică Hagi, iar numele vine de la cei doi copii ai săi – Ianis şi Kira.
IMG_5155 IMG_5150

IMG_5145

Hotelul „Del Mar”, la fel de patru stele, situat în staţiunea denumită „Perla litoralului românesc”, este unul impresionant. E alegerea perfectă pentru cei ce-şi doresc mare, soare şi relaxare.

IMG_5233 IMG_5234  IMG_5237

Cel mai elegante şi impresionante locuri de cazare la Costineşti le are Complexul „Vox Maris” (4*), situat în inima staţiunii. Agenţiile de turism afirmă că acesta poate fi recomadat tinerilor pentru relaxare şi confort.

IMG_5253 IMG_5255 IMG_5254 IMG_5266
Chiar dacă nu e prea aproape de plajă (850-1200m), Complexul „Dunărea”  din Eforie Norde ste unul în care se va simţi minunat întreaga familie.

IMG_5299 IMG_5304

IMG_5301
„BazArt” de la Vama Veche are multă personalitate şi e foarte agreabil. Aflat foarte aproape de mare, hotelul de o stea aparţine Bibi Touring. Ajunşi  aici aţi putea fi cazaţi în camere cu nume de artişti consacraţi sau formaţii îndrăgite, cum ar fi: Beatles, Eagles, BB King, Iris, Ella Fitzgerald…
IMG_5306IMG_5317

Elegant şi frumos, hotelul „Majestic” din Olimp are toate camerele cu vedere la mare. Cei care ajung aici gustă din plin din ospitalitatea gazdelor.

IMG_5356 IMG_5358 IMG_5364 IMG_5368
Deşi are doar două stele, hotelul „Sanda” din staţiunea Venus, situat într-un cadru natural deosebit, poate fi recomandat cu îndrăzneală familiilor cu copii.
IMG_5438 IMG_5437

IMG_5440

Despre acest hotel se vorbeşte doar cu superlative. „Melodia” (patru stele) din staţiunea Venus e exact ca un şlagăr – frumos, cu armonie şi îndrăgit de toată lumea.

IMG_5619 IMG_5623 IMG_5636
O VACANŢĂ FRUMOASĂ PE LITORALUL ROMÂNESC!!!

IMG_5130Categorii:LA MARE

Etichete:, , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Țărăncuța Veselă

Bine-ai venit la mine-n sat!

Gânduri Despletite

Viață, cum te-aș încânta, să rămân mereu așa... (Simion Ghimpu)

diabuga.wordpress.com/

www.diabugadesign.ro

Fotografie, viata si frumos

Claudia Sofron blog

%d blogeri au apreciat: