Un început pe malul mării

Cu mână la chipiu intru şi eu în lumea bloggingului.

Nu ştiu cum se mănâncă, dar voi învăţa de la cei care-l „ung pe pâine”. În momentul ăsta îmi vin o mulţime de gânduri, gânduri care au ceva cu dorinţa mea de a vedea locuri şi cunoaşte tot mai multă lume. Îmi place să „fur” imagini, să scriu despre călătorii, să-mi scald ochii cu peisaje de poveste.

Nu mă impresionează superlativele altora, mereu încerc să le caut pe-ale mele. Ştiu că fiecare loc ascunde ceva frumos, acel ceva care mereu te provoacă să revii.  Chiar de la început vă îndemn într-o călătorie pe litoralul românesc al Mării Negre.

Despre această destinaţie foarte mulţi  vorbesc doar din auzite. Unii afirmă că litoralul românesc e mizerabil, alţii că e plin cu boschetari şi maidanezi. Majoritatea din cei care-şi permit să pună astfel de etichete nici nu au fost să se odihnească la Mamaia, Mangalia, Constanţa… Dacă nu aş fi ajuns a doua oară pe litoralul românesc al Mării Negre, cu certitudine, aş fi avut şi eu o astfel de abordare.  Că litoralul românesc e fantastic m-am convins şi-n acest an, când la invitaţia lui Alex Filipski de la Voyage Center PHILIPSKY – TOUR am ajuns în staţiunile Mamaia, Jupiter, Saturn, Venus, Eforie Nord…

Zi de zi am vizitat staţiuni, hoteluri, locaţii şi obiective turistice. În fiecare zi găseam superlative pentru tot ceea ce vedeam şi auzeam. Constatarea mea este că litoralul românesc chiar este pentru toţi – de la cei care nu au prea mari pretenţii până la cei care se sufocă dacă nu au parte de lux.

Vă propun să admiraţi unul dintre cele mai frumoase hoteluri de pe litoralul românesc al Mării Negre – Phoenicia Holiday Resort din Staţiunea Mamaia Nord.

 IMG_5016 IMG_5014 IMG_5013 IMG_4963 IMG_4953 IMG_4950 IMG_4945 IMG_4943 IMG_4934 IMG_5002 IMG_4941 IMG_4867 IMG_5034Categorii:LA MARE

Etichete:, , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Țărăncuța Veselă

Bine-ai venit la mine-n sat!

Gânduri Despletite

Viață, cum te-aș încânta, să rămân mereu așa... (Simion Ghimpu)

diabuga.wordpress.com/

www.diabugadesign.ro

Fotografie, viata si frumos

Claudia Sofron blog

%d blogeri au apreciat: